JOAN CARLES VILLALONGA

Tot un referent en el món de la música menorquina. Integrant de grups de música com S’Albaida, els Sonadors de Son Camaró o A Romandre, és un solista amb veu melodiosa acompanyat de la seva guitarra. Gran coneixedor de la tradició menorquina i de les havaneres, també ha amenitzat les nits de l’emblemàtic bar musical “Es Cau”, del qual ha estat propietari, juntament amb la seva germana, durant dos anys. La seva veu autèntica, formada i treballada, és el seu principal valor. Així mateix, també està obert a interactuar amb el públic o a improvisar alguna cançó.

Pot introduir en el repertori clàssics d’altres músiques, com boleros, ranxeres i adaptacions vàries, afegint versatilidad a l’espectacle.

—- —-

Todo un referente en el mundo de la música menorquina. Integrante de grupos de música como S’Albaida, los Sonadors de Son Camaró o A Romandre, es un solista con voz melodiosa acompañado de su guitarra. Gran conocedor de la tradición menorquina y de las habaneras, también ha amenizado las noches del emblamático bar musical “Es Cau”, del que ha sido propietario, junto con su hermana, durante dos años. Su voz auténtica, formada y trabajada, es su principal valor. Así mismo, también está abierto a interactuar con el público o a hacer alguna improvisación.

Puede introducir en el repertorio clásicos de otras músicas, como boleros, rancheras y adaptaciones varias, añadiendo versatilidad al espectáculo.