CHACHAS SENSE FRONTERES

Dues dones de la neteja,na Joana i na Reme, arriben al lloc de feina per a fer net. El lloc no sempre és el mateix, ja que elles viatgen allà on se les sol.licita.Per això són les Chac¬has sense fronteres!
París, Londres, Mongòlia, el llac Titicaca, l’illa de l’aire, el Tibet, la Serra de Tramuntana, Groenlàndia… Aquestes dones no tenen límit, s’han guanyat la fama per lo ben net que ho deixen tot.
Després de la seva aparició sorpresa entre el públic tot cridant-se, les Chachas es tro-ben en un espai que està plè de vestuari de teatre com si una obra estigués a punt de començar. A partir d’aquesta roba penjada d’un biombo les chachas comencen a recor¬dar els seus viatges pel món fent la seva feina i ens van mostrant les experiències viscu¬des als diferents països: Nova York, Sevilla, Rússia, París i Holanda.
I ens ho mostren a través de números de claqué, flamenc amb voluntari inclòs, ballet-clown, playbacks amb transformisme i cançons en directe sobre la vida alegre dels carrers i aparadors vermells d’Holanda.
Un espectacle que no deixarà indiferent a ningú, sinó més aviat amb mal de panxa i de mandíbula!
Una hora i mitja de frescor i interac¬ció amb el públic on tothom acaba involucrat perquè una vegada més les chachas no volen marxar sense emportar-se un record de la gent que acaben de conèixer.
En definitiva, un espectacle teatral-cabareter-còmic-musical amb anima¬ció i dansa de la mà de dues dones explosives, expressives i pallasses de nas a peus!

Dos mujeres de la limpieza, Joana y Reme, llegan al lugar de trabajo para hacer su trabajo. El lugar no siempre es el mismo, ya que ellas viajan allí donde se las solicita. Por eso, son las Chachas sin fronteras!
París, Londres, Mongolia, el lago Titicaca, la isla del aire, el Tíbet, la Sierra de Tramontana, Groenlandia … Estas mujeres no tienen límite, se han ganado la fama por lo limpio que lo dejan todo .
Después de su aparición sorpresa entre el público, las Chachas comienzan a recordar sus viajes por el mundo haciendo su trabajo y nos van mostrando las experiencias vividas en los diferentes países: Nueva York, Sevilla, Rusia, París y Holanda.
Y nos lo muestran a través de números de claqué, flamenco con voluntario incluido, ballet-clown, playbacks con transformismo y canciones en directo. Un espectáculo que no dejará indiferente a nadie, sino más bien con dolor de tripa y de mandíbula!
Una hora y media de frescura e interacción con el público donde todo el mundo termina involucrado para que una vez más las chachas no quieren irse sin llevarse un recuerdo de la gente que acaban de conocer.
En definitiva, un espectáculo teatral-cabaretero-cómico-musical con animación y danza de la mano de dos mujeres explosivas, expresivas y payasas de nariz a cabeza!