TEATRE DE XOC

Tenint com a precedent el fet que, a la resta del món, l’art de la improvisació avançava amb força al costat del teatre, la companyia menorquina Teatre de Xoc decideix, al maig de 2013, crear l’Improxou.

Fresc, divertit, original, esbojarrat, l’Improxou és un espectacle en el qual els actors es llancen al buit per crear una història amb les propostes del públic que, en cada representació, es converteix en el guionista espontani. De la relació recíproca entre l’artista i l’espectador sorgeix la màgia de crear un xou en què res està predeterminat. El protagonisme, per tant, recau en les idees de la concurrència, que assisteix, fascinada, a l’ensorrament de les fronteres entre l’escenari i les llotges per constatar la valentia dels seus creadors que, rigorosament entrenats, alliberen la seva inventiva i enginy al crit de

3…2…1… Impro!

Teniendo como precedente el hecho de que en el resto del mundo el arte de la improvisación avanzaba con fuerza junto con el teatro, la compañía menorquina Teatre de Xoc, decide en mayo del 2013 crear el IMPROXOU.

Fresco, divertido, original, alocado, el improxou es un espectáculo en el cual los actores se lanzan al vacío para crear una historia con las propuestas del público que, en cada representación, se convierte en guionista. De la relación recíproca entre el artista y el espectador, surge la magia de crear  un show en que nada está predeterminado.