ITA LLOPIS Y CARLOS MANGADO

EN ACÙSTIC

Na Ita, cantant amb experiència en variades formacions musicals, especialment dedicades a música de ball, treballant sovint amb música llatina (Puro Sabor) però també funky, dance, ses (Chapó, Summertime). És una cantant versàtil i domina i cuida sa proposta escènica.

En Carlos, professor de guiterra a diverses escoles ha treballat amb S’Ensamble, originàriament, i com a col.laborador amb projectes de tot caire (teatre, poesia, gospel, música menorquina…). Va formar dúo amb el gran mestre Ernest Pagès amb qui interpretàven majorment peçes de jazz.

Ita Llopis i Carlos Mangado presenten en aquesta ocassió un recull de temes musicals reconeixibles per tothom: cançons menorquines,bolero jazz, tangos,swing,bosanova,jazz…

Es duo es va formar fa dos anys. Ses ganes eren presentar una proposta en format senzill: arranjaments de guiterra, acurats sobre sa combinació de ses dues veus amb un repertori de cançons de sempre armontzades modernament, adreçada a un públic divers que gaudeixi d’escoltar sa música sense artificis; dues veus i una guiterra.

PER FESTAS I BALL DE SALÓ

Oferim un extens repertori amb bases musicals per un altre tipo de pùblic i events.

EN ACÚSTICO

Ita ,cantante con experiencia en varias formaciones musicales,especialmente dedicadas a música de baile,trabajando a menudo con música latina (puro sabor) pero también el funky,dance…(Chapò, Summertime).Es una cantante versátil y domina y cuida la propuesta escénica.

Carlos,profesor de guitarra en diversas escuelas ha trabajado con Ensamble,originariamente,y còmo colaborador en proyectos de diverso calibre(teatro,poesía,góspel,música menorquina…)Formò duo con el gran maestro Ernest Pagès con quièn interpretaban mayormente piezas de Jazz.

Ita LLopis y Carlos mangado presentan en èsta ocasión una selecciòn de  temas musicales reconocibles por todo el mundo:canciòn menorquina,bolero jazz,tangos,swing,bossanova,…..

El dùo se formò hace dos años.El deseo era presentar una propuesta en formato sencillo: arreglos de guitarra,cuidando la combinación de las dos voces con un repertorio de canciones de siempre armonizadas modernamente,dirigidas a un público diverso que disfrute de escuchar música sin artificios;dos voces y una guitarra.

PARA FIESTAS Y BAILE DE SALÒN

Ofrecen una propuesta alternativa para otro tipo de público y eventos,con bases musicales y guitarra elètrica ,ritmos còmo rock and roll,dance,blues ,pop,salsa ,merengue,bachata chachacha y un largo etc….